Kundtjänst

Här hittar ni villkor & hur ni handlar säkert hos oss. Vid övriga frågor kontakta info@ruthellen.se. Vi strävar efter att alltid svara inom 24 timmar.

KÖPVILLKOR

Genom att godkänna våra köpvillkor sluter du ett avtal med RuthEllen Design AB 559135-0987. Företaget är godkänt för F-skatt och följer svensk lagstiftning.

Du bör vara över 18 år gammal för att handla annars krävs målsmans godkännande.

Vi på RuthEllen Design följer konsumentköplagen och distanshandelslagen.

Priserna som anges är i svenska kronor och inkluderar moms 25%.

Vi på RuthEllen Design förbehåller oss rätten att genomföra prisändringar och reserverar sig för eventuella tryckfel samt slutförsäljning.
Eventuella fraktkostnader visas innan du godkänner beställningen. Beroende på vilket val av betalningssätt du som kund gör, kan en extra avgift tillkomma.

I samband med registrering och beställning så uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress, e-post, telefonnummer och personnummer. Detta innebär att du godkänner att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig.

RuthEllen Design AB tar del av era personuppgifter. Uppgifterna delas inte ut till någon tredjepart, bortsett från de fall då det är en service gentemot dig (såsom att arrangera leverans av order till dig).

Använder du Klarna som betalningssätt är det Klarna som tar del av och använder dina personuppgifter, du måste dock godkänna detta innan hantering av personuppgifterna sker.

RuthEllen Design följer gällande lagstiftning, (1998:204), samt EU-direktivet 95/46/EC.

BETALNING

Hos oss betalar du via KLARNA, enkelt, tryggt och säker där du väljer den betalmetod som passar dig bäst.

LEVERANS

Du får alltid en orderbekräftelse via email från oss när vi mottagit din beställning. Efter det får du en leveransbekräftelse så fort vi behandlat och skickat iväg din order. Med denna får du ett spårningsnummer så att du kan följa ditt paket ända fram till utlämningsställe. Anger du ditt mobilnummer vid beställning får du ett SMS med din avi när paketet är klart att hämtas ut.

Vi använder oss av PostNord. Leveranstiden inom Sverige är vanligtvis 1-5 dagar. Vi reserverar oss från förseningar i hanteringen av PostNord.

Fraktkostnad 99 kr
Fri frakt på ordrar över 1000 kr

Om paket inte hämtats ut debiterar vi för frakt- och hanteringskostnader för outlöst paket med 200 kr för att täcka frakt och expeditionskostnader. Outlösta paket omfattas ej av ångerrätten enligt distans- och hemförsäljningslagen.

Maila oss alltid på info@ruthellen.se om du undrar något om din leverans!

BYTEN & RETURER

När du som konsument handlar hos RuthEllen Design AB omfattas du av Konsumentköplagen, Konsumenttjänstlagen och Distansavtalslagen.

Du kan ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du handlat hos oss.

Kontakta oss via mail på info@ruthellen.se vid önskad retur. Varor skall alltid returneras oskadade och oanvända i originalförpackning. Värdet på varan betalas tillbaka så fort returen har mottagits. Frakten återbetalas ej. Du som kund står själv för returfrakten.

Om du önskar byta din vara, tex till en annan storlek eller färg, är det du som kund som står för fraktkostnaden. 

Vi retur till oss är du betalningsansvarig om varan skadas eller kommer bort. 

På nedsatta varor gäller endast BYTESRÄTT.

REKLAMATION

Vi kontrollerar noggrant alla varor innan vi skickar men skulle varan ändå vara skadad eller om du har fått fel vara/fel antal så kontakta oss omedelbart på info@ruthellen.se så rättar vi till det. Uppge ditt ordernummer, anledning till reklamationen samt bifoga bild på varan du önskar reklamera eller på eventuellt skadat emballaget.

Vid retur av en reklamerad vara står vi på RuthEllen för frakt och eventuell ersättningsleverans av en ny vara. Varan ska skickas tillbaka till oss väl emballerad och i sin orginalförpackning.

ÖVRIG INFORMATION

På vissa bilder finns flera produkter med, om inget annat anges säljs alla produkter alltid styckevis.

Det är i vissa fall svårt att återge exakt färg på en bild beroende på ljus eller datorns inställningar mm. Vi försöker dock alltid beskriva och återge produktens exakta utseende & storlek. Vid eventuella oklarheter kontakta oss gärna info@ruthellen.se så hjälper vi dig. .